Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan Tokat’a Geliyor
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan, bir dizi ziyaret ve açılış programına katılmak üzere Tokat’a geliyor. Çalışkan’ın Tokat programı, toplumsal farkındalık etkinliklerinden kurumsal ziyaretlere kadar yoğun bir akıştan oluşuyor.
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn. Adil Çalışkan, bir dizi temasta bulunmak ve açılış programlarına katılmak üzere Tokat’a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Toplumsal farkındalıktan çocuk eğitimine, mülki idareden saha çalışmalarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan ziyaret programı açıklandı.
İlk Durak Yağıbasan Medresesi
Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan’ın Tokat programı, saat 10.00’da tarihi Yağıbasan Medresesi’nde düzenlenecek olan Engellilik Alanında Farkındalık Semineri ve Resim Sergisi Açılışı ile başlayacak. Engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımını desteklemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek serginin ardından Çalışkan, saat 11.00’de Tokat Valiliği’ni ziyaret ederek kentteki sosyal hizmet yatırımları hakkında bilgi alacak.
Sosyal Projeler ve Saha Ziyaretleri
Valilik temaslarının ardından saat 11.30’da Güneşli Çocuk Akademisi’ne geçecek olan Bakan Yardımcısı, çocuklara yönelik yürütülen eğitim ve sosyal destek çalışmalarını yerinde inceleyecek. Siyasi temasları kapsamında saat 12.30’da AK Parti Tokat İl Başkanlığı’na ziyarette bulunarak teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek.
Program, saat 13.00’te Şehrazat’ta yenecek öğle yemeğinin ardından sona erecek ve Bakan Yardımcısı Adil Çalışkan kentten ayrılacak.
PAYLAŞ
Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.







