GÜNCEL
8 Temmuz 2026 14:11

Çorum FK, Emircan Gürlük’ü transfer etti

Yeni sezonda Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Çorum FK, sol kanat oyuncusu Emircan Gürlük ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Çorum FK, sol kanat oyuncusu Emircan Gürlük ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Çorum FK’dan yapılan açıklamada, sol kanat ve forvet mevkilerinde oynayan Emircan Gürlük’ü renklerine bağladığını duyurdu. Takımın ikinci transferi olan Gürlük ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Emircan Gürlük ile anlaşma sağlamış, kendisiyle 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Çorum FK forması altında başarılı bir kariyer geçireceğine olan inancımızla, Emircan Gürlük’e hoş geldin diyor, yeni yolculuğunda üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.