GÜNCEL
21 Temmuz 2026 09:20

Emet, Şaphane ve Domaniç’te biçerdöver denetimleri sürüyor

Kütahya’nın Emet, Şaphane ve Domaniç ilçelerinde hububat hasadı süresince biçerdöver kontrolleri aralıksız devam ediyor.

Kütahya’nın Emet, Şaphane ve Domaniç ilçelerinde hububat hasadı süresince biçerdöver kontrolleri aralıksız devam ediyor.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri teknik personeli tarafından yürütülen denetimlerde; dane kayıplarının önlenmesi, ürün bazlı verim tespitlerinin yapılması, anız ve tarla yangınlarına karşı alınacak tedbirler konusunda farkındalık oluşturulması ile hasat sürecinde uyulması gereken idari ve teknik kurallar hakkında biçerdöver operatörleri ve üreticilere bilgilendirme yapıldı.
Yetkililer, denetimlerin hasat sezonu boyunca devam edeceğini belirterek üreticilere bereketli, güvenli ve kayıpsız bir hasat dönemi temennisinde bulundu.
ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.