GÜNCEL
12 Ağustos 2026 17:25
0 OKUNMA

Erzurum’un ihracat potansiyeli değerlendirildi

Vali Aydın Baruş, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Madırlı’yı ziyaret etti. Ziyarette; bölge ihracatının geliştirilmesi, ihracatın artırılmasına yönelik fırsatlar ve ilin ekonomik potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette, TİM Üst Kurul Delegesi Murat Urkuç, DAİB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boz ve DAİB Genel Sekreteri Murat Karapınar da hazır bulundu.

Vali Aydın Baruş, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Madırlı’yı ziyaret etti.
Ziyarette; bölge ihracatının geliştirilmesi, ihracatın artırılmasına yönelik fırsatlar ve ilin ekonomik potansiyelinin daha etkin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette, TİM Üst Kurul Delegesi Murat Urkuç, DAİB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boz ve DAİB Genel Sekreteri Murat Karapınar da hazır bulundu.
ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.