GÜNCEL
23 Ağustos 2026 13:10

Sivaslı atıcılardan Kahramanmaraş’ta 3 madalya

Sivaslı atıcılar, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Trap Atıcılık 3. Bölgesel Yaz Kupası’nda önemli bir başarıya imza attı. Organizasyona katılan Sivaslı sporcular, kente 3 madalya ile dönmeyi başardı. Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Trap Atıcılık 3. Bölgesel Yaz Kupası’nda Sivas’ı 10 sporcu temsil etti. Farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, gösterdikleri performansla kürsüde yer aldı. Müsabakalarda Yıldız Kadınlar kategorisinde mücadele eden Göksu Soyüyüce, elde ettiği başarılı sonuçla altın madalyanın sahibi oldu. Aynı kategoride yarışan Elif Naz Demir ise bronz madalya kazandı. Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Ahmet Anıl Kutluca da organizasyonu bronz madalya ile tamamladı. Böylece Sivaslı atıcılar, Kahramanmaraş’taki organizasyonda 1 altın ve 2 bronz olmak üzere toplam 3 madalya elde etti.

Sivaslı atıcılar, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Trap Atıcılık 3. Bölgesel Yaz Kupası’nda önemli bir başarıya imza attı. Organizasyona katılan Sivaslı sporcular, kente 3 madalya ile dönmeyi başardı.
Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Trap Atıcılık 3. Bölgesel Yaz Kupası’nda Sivas’ı 10 sporcu temsil etti. Farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, gösterdikleri performansla kürsüde yer aldı. Müsabakalarda Yıldız Kadınlar kategorisinde mücadele eden Göksu Soyüyüce, elde ettiği başarılı sonuçla altın madalyanın sahibi oldu. Aynı kategoride yarışan Elif Naz Demir ise bronz madalya kazandı. Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Ahmet Anıl Kutluca da organizasyonu bronz madalya ile tamamladı.
Böylece Sivaslı atıcılar, Kahramanmaraş’taki organizasyonda 1 altın ve 2 bronz olmak üzere toplam 3 madalya elde etti.
ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.