GÜNCEL
10 Ekim 2026 15:44

Sivasspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladı

Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra pas çalışmaları yaparken, idmanın devamında taktik organizasyonlar üzerinde duruldu. Pendikspor karşılaşmasında süre alan futbolcular ise yenileme çalışması yaptı. Sivasspor ile Bandırmaspor arasında oynanacak 10. hafta karşılaşması, 13 Ekim 2026 Salı günü saat 14.30’da Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.

Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular daha sonra pas çalışmaları yaparken, idmanın devamında taktik organizasyonlar üzerinde duruldu. Pendikspor karşılaşmasında süre alan futbolcular ise yenileme çalışması yaptı.
Sivasspor ile Bandırmaspor arasında oynanacak 10. hafta karşılaşması, 13 Ekim 2026 Salı günü saat 14.30’da Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.
ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.