GÜNCEL
27 Temmuz 2026 14:45

Sultangazi’de yeşil alanları ilaçlama çalışmaları sürüyor

Sultangazi Belediyesi, yaz boyunca düzenli aralıklarla ilçedeki her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 15 mahallede yeşil alanlar başta olmak üzere haşere ve sineklerin yoğunlukta oldukları her yer ilaçlanıyor. Sultangazi Belediyesi, yaz boyunca ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. İlçe sakinlerinin sağlığını korumak ve ortak yaşam alanlarının kalitesini arttırmak için yazın başından bu yana ilçe genelinde titiz bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalarda Sağlık Bakanlığı onaylı kokusuz, renksiz ilaçlar kullanılıyor. "Yaz sonuna kadar devam" Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; "Havalar sıcak ve özellikle akşamların kabusa dönmemesi için ilçe genelimizde yazın başından bu yana ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 15 mahallemizde düzenli olarak çalışma gerçekleştiriyoruz. Komşularımızın içi rahat olsun, ilaçlama çalışmalarımıza yaz sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

Sultangazi Belediyesi, yaz boyunca düzenli aralıklarla ilçedeki her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 15 mahallede yeşil alanlar başta olmak üzere haşere ve sineklerin yoğunlukta oldukları her yer ilaçlanıyor.
Sultangazi Belediyesi, yaz boyunca ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. İlçe sakinlerinin sağlığını korumak ve ortak yaşam alanlarının kalitesini arttırmak için yazın başından bu yana ilçe genelinde titiz bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalarda Sağlık Bakanlığı onaylı kokusuz, renksiz ilaçlar kullanılıyor.

"Yaz sonuna kadar devam"
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; "Havalar sıcak ve özellikle akşamların kabusa dönmemesi için ilçe genelimizde yazın başından bu yana ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 15 mahallemizde düzenli olarak çalışma gerçekleştiriyoruz. Komşularımızın içi rahat olsun, ilaçlama çalışmalarımıza yaz sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

ETİKETLER:

PAYLAŞ

Bu içeriği sevdiklerinizle paylaşın.

Reklam

BU HABERE TEPKİNİZ

OKUYUCU YORUMLARI

0 YORUM

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.

Yorumlar yayınlanmadan önce editör onayından geçer.